Αγοράστε τη στεροειδή σκόνη SARM από το sarmsteroidpowder.com, στεροειδής σκόνη, προμηθευτής πεπτιδίων, κατασκευαστής σκονών SARMs

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Η δημοφιλέστεροι στεροειδείς συσσώρευση 5 και οι κύκλοι

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Πεπτίδιο αυξητική ορμόνη για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω την πίστη σε σας και εκτιμώ την προσφορά ενός δώρου. Είστε πράγματι ο φίλος μου και ο εμπιστεμένος προμηθευτής τόσο εδώ είναι η επόμενη διαταγή μου.

—— Sammy από τις ΗΠΑ

Θα επιθυμούσα να σας επισκεφτώ και να δω το σπίτι σας προσγειώνομαι τόσο καλά όσο το πώς τρέχετε τα πράγματα τόσο καλά και παρέχετε ένα τέτοιο καταπληκτικό προϊόν.

—— Rabey από το UK

Μετά από να κάνω την επαφή με τον τύπο για αρκετούς μήνες, αισθάνομαι ότι είναι τόσο τίμιος όσο με. Hah!

—— George από την Πολωνία

Replys ό, τι αυτός με ξέρει και βοηθά με ό, τι μπορεί να κάνει όταν είμαι πλήρης των confusions.

—— Pavel από Netherland

Κατά καταδίωξη της διαταγής, τη φροντίζει για το δέμα μου περισσότερο απ' ό, τι που κάνω. Και οι δύο δεν φροντίζουμε για τα μικρές κέρδη και τις απώλειες.

—— Robson από τη Βραζιλία

Εντάξει ευχαριστίες για την απάντηση ταχύτητας και τη μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών αναμένω με ενδιαφέρον την κατοχή μιας μακροχρόνιας καλής επιχειρησιακής σχέσης με σας και comnpany σας

—— Nicholas από τη Ρωσία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η δημοφιλέστεροι στεροειδείς συσσώρευση 5 και οι κύκλοι

Οι 5 δημοφιλέστεροι στεροειδείς σωροί και οι κύκλοι

1. Ο κύκλος αρχαρίων (δοκιμή/Deca)

Testoterone-Enanthate: 500mg εβδομάδα 1-12
Deca Durabolan: 200mg εβδομάδα 1-12

Αυτό είναι ο συνιστώμενος σωρός μου για οποιοδήποτε πρώτο χρήστη φορά. Το Deca/το combo δοκιμής είναι ένας δοκιμασμένος και αληθινός σωρός που θα δώσει τα άριστα κέρδη με τις ελάχιστες παρενέργειες. Επιπλέον οι αργές ενώσεις απελευθέρωσης απαιτούν τις λιγότερες εγχύσεις, το οποίο είναι πάντα ένα καλό μέρος για να αρχίσει για τους αρχαρίους. Απίστευτα δημοφιλής του ιδιαίτερα ως σωρό βάσεων που μπορεί να τροποποιηθεί για τους μελλοντικούς κύκλους.

Πιθανές παρενέργειες και PCT (επεξεργασία μετα-κύκλων)

Gynecomastia, διατήρηση νερού, υψηλή πίεση αίματος και υψηλός - η χοληστερόλη είναι όλες οι πιθανές παρενέργειες αυτού του κύκλου. 10mg του nolvadex μπορεί καθημερινά να χρησιμοποιηθεί για να καταπολεμήσει οποιαδήποτε συμπτώματα που έχετε ενώ στον κύκλο.

Τα PCT σας αποτελούνται από 2 εβδομάδες από τον κύκλο για να επιτρέψουν στις ορμόνες για να καθαρίσουν το σύστημά σας. Πρέπει έπειτα να πάρετε nolvadex για 3 εβδομάδες για να βοηθήσετε να επανεγκαθιδρύσετε την κανονική παραγωγή testoerone. 40mg καθημερινά για 2 εβδομάδες και 20mg Nolvadex για την τρίτη εβδομάδα.

Η δημοφιλέστεροι στεροειδείς συσσώρευση 5 και οι κύκλοι

 

2. Βάλτε μπρος τον κύκλο αρχαρίων (δοκιμή/Deca/Dbol)

Testoterone-Enanthate: 500mg εβδομάδα 1-12
Deca Durabolan: 200mg εβδομάδα 1-12
Dianabol: 25mg την εβδομάδα 1-6 ημέρας

Είναι το ίδιο με τον κύκλο αρχαρίων ανωτέρω με Dianabol που προστίθεται στο σωρό. Το Dianabol είναι ένα γρήγορα λειτουργώντας στεροειδές που μπορεί να ληφθεί με προφορική μορφή, η οποία θα κάνει τα μεγάλα κέρδη στο μυ και τη δύναμη στην αρχή του κύκλου (συχνά καλούμενου η μπροστινή φόρτωση).

Πιθανές παρενέργειες και PCT

Gynecomastia, διατήρηση νερού, υψηλή πίεση αίματος και υψηλός - η χοληστερόλη είναι όλες οι πιθανές παρενέργειες αυτού του κύκλου. 10mg του nolvadex μπορεί καθημερινά να χρησιμοποιηθεί για να καταπολεμήσει οποιαδήποτε συμπτώματα που έχετε ενώ στον κύκλο. Επίσης καθόλου προφορικός θα είναι έχει μια τοξική επίδραση στο συκώτι έτσι ένα συμπλήρωμα ή ένας ενισχυτής συκωτιού πρέπει να ληφθεί με το dianabol και η χρήση της δεν πρέπει να είναι πλέον από 6 εβδομάδες.

Τα PCT σας αποτελούνται από 2 εβδομάδες από τον κύκλο για να επιτρέψουν στις ορμόνες για να καθαρίσουν το σύστημά σας. Πρέπει έπειτα να πάρετε nolvadex για 3 εβδομάδες για να βοηθήσετε να επανεγκαθιδρύσετε την κανονική παραγωγή τεστοστερόνης. 40mg καθημερινά για 2 εβδομάδες και 20mg Nolvadex για την τρίτη εβδομάδα.

 

3. Κλασική περικοπή (δοκιμή/Tren/Winstrol)

Testoterone-Propionate 100mg EOD 1-12
Trenbolone-οξικό άλας 75mg EOD 1-12
Winstrol 50/daily 7-12

Αυτό είναι ο δημοφιλέστερος τέμνων κύκλος που πηγαίνει γύρω. Ο λόγος είναι μάλλον απλός, λειτουργεί και λειτουργεί καλά. Η διατροφή σας θα υπαγορεύσει το ποσό επιτυχίας που θα έχετε με αυτόν τον σωρό, μια φτωχή διατροφή θα πάρει ακόμα τα αποτελέσματα αλλά μια μεγάλη διατροφή θα σας έχει που μοιάζετε με έναν Θεό. Σημαντικά αυτός ο σωρός θα βοηθήσει επίσης να διατηρήσει τη δύναμη ενώ σε μια θερμίδα-ανεπαρκή διατροφή (παχύς-απώλειας).

Επεξεργασθείς από Hongxi SARM τη στεροειδή σκόνη. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.

Εάν να έχοντας την ερώτηση, ελάτε σε επαφή με το πρόσωπο υπηρεσιών μας, θα επιστρέψουμε σε σας έγκαιρους.

Πιθανές παρενέργειες και PCT

Το Tren είναι μια ισχυρή ορμόνη έτσι εάν αισθάνεστε τα δυσμενή αποτελέσματα που μπορείτε να ρίξετε τη δόση σας κάτω σε 50mg. Πρέπει να πάρετε 0.5mg ή arimidex κάθε δεύτερη μέρα με αυτόν τον σωρό για να προστατευθείτε από τη συγκέντρωση οιστρογόνων.

Το PCT σας πρέπει να αρχίσει αμέσως μετά από τον κύκλο σας. Πάρτε 500iu καθημερινά HCG για 10 ημέρες. Μια εβδομάδα μετά από τον κύκλο σας πρέπει να αρχίσετε Clomid εκτός από το HCG. Πάρτε 150mg/day για την πυγμή 2 εβδομάδες, 100mg/day για την εβδομάδα 3 και πτώση κάτω σε 50mg/day για την εβδομάδα 4.

 

4. Winnie το Pooh (δοκιμή/Winstrol)

Testoterone-Enanthate: 500mg εβδομάδα 1-12
Winstrol: 50mg την εβδομάδα 7-12 ημέρας

Μια άλλη δημοφιλής παραλλαγή του κύκλου δοκιμής πρόκειται να προσθέσει Winstrol στο πίσω τέλος του κύκλου. Το Winstrol είναι δημοφιλές στεροειδές για εκείνους που ψάχνουν την αθλητική απόδοση και μια διάπλαση περικοπών, που χρησιμοποιείται συχνά από τα bodybuilders για τη προετοιμασία διαγωνισμού και που κάνουν δίαιτα τους αθλητές για να διατηρήσει τη δύναμη. Η συσσώρευση του με τη δοκιμή σημαίνει ότι το σώμα σας αποφεύγει τα υποφυσιολογικά ορμονικά επίπεδα λόγω της σύντομης ημιζωής της Winny.

Πιθανές παρενέργειες και PCT

Εάν η λήψη σας Winstrol προφορικά έπειτα παίρνει μερικά μέσα καθαρισμού συκωτιού για να βοηθήσει να προστατεύσει το συκώτι σας. Θα σύστηνα επίσης κάποιο πετρέλαιο ψαριών για να βοηθήσω να προστατεύσω από την απώλεια κολλαγόνων στις ενώσεις και οι δύο από τις οποίες πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια του κύκλου.

Τα PCT σας αποτελούνται από 2 εβδομάδες από τον κύκλο για να επιτρέψουν στις ορμόνες για να καθαρίσουν το σύστημά σας. Πρέπει έπειτα να πάρετε nolvadex για 3 εβδομάδες για να βοηθήσετε να επανεγκαθιδρύσετε την κανονική παραγωγή τεστοστερόνης. 40mg καθημερινά για 2 εβδομάδες και 20mg Nolvadex για την τρίτη εβδομάδα.

 

5. Μόνοι κύκλοι

Ο τελικά αλλά όχι ήσσονος σημασίας δημοφιλής κύκλος είναι οι αυτόνομοι κύκλοι. Λόγω του κόστους, και της δυνατότητας να ελέγξουν και να εξετάσουν για τις παρενέργειες οι ενιαίοι στεροειδείς μόνο κύκλοι είναι όλο και περισσότερο δημοφιλείς. Μερικοί από το δημοφιλέστερο είναι:

Δοκιμή

Ένας κύκλος δοκιμής μόνο είναι πολύ δημοφιλής επειδή είναι περίπου τόσο ασφαλές όσο παίρνει όταν τα στεροειδή. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκθέτουν τα καλά κέρδη με έναν κύκλο δοκιμής μόνο και εύκολό του να διαχειριστούν επίσης. 500/mg η εβδομάδα είναι μια καλή αφετηρία για 8-12 εβδομάδες αν και ο αριθμός μπορεί να αλλάξει βασισμένος στους στόχους και την εμπειρία σας. Έχετε κάποιο arimidex να παραδώσει επάνω την περίπτωση οποιωνδήποτε aromatisation αποτελεσμάτων έπειτα αφότου παίρνει ο κύκλος σας 2 εβδομάδες μακριά για να καθαρίσει το σύστημά σας και να αρχίσει ένα PCT με το nolvadex. 40mg καθημερινά για 2 εβδομάδες και 20mg Nolvadex για την τρίτη εβδομάδα

Sustanon

Ένας άλλος δημοφιλής κύκλος με τις άριστες ιδιότητες συσσώρευσης αυτό ήταν όλη η οργή πριν από 10 χρόνια. Αν και όχι ως δημοφιλή αυτές τις μέρες τα αποτελέσματα του κύκλου είναι ακόμα εντυπωσιακά, η λήψη της εβδομάδας 500/mg για 8-12 εβδομάδες πρέπει να σας δώσει την αξιοπρόσεχτη αύξηση μεγέθους. Δεδομένου ότι sustanon είναι ένας συνδυασμός τεσσάρων ενώσεων τεστοστερόνης οι παρενέργειες και τα PCT είναι οι ίδιες με έναν κύκλο δοκιμής μόνο.

Η δημοφιλέστεροι στεροειδείς συσσώρευση 5 και οι κύκλοι

Tren

Οι κύκλοι Tren μόνο χρησιμοποιούνται από εκείνους που θέλουν να αποφύγουν τις aromatisation παρενέργειες άλλων στεροειδών και κοιτάζουν για να κόψουν. Με τη δυνατότητα να καεί το λίπος, να διατηρηθεί η δύναμη και να αποφευχθεί aromatisation πρέπει να είναι ο δημοφιλέστερος κύκλος εντάξει; Δυστυχώς υπάρχει ένα μειονέκτημα, μόνο οι κύκλοι μολύνεται συχνά από το φτωχό ύπνο, το χαμηλό λίμπιντο και την αυξανόμενη επιθετικότητα (μεταξύ άλλων ζητημάτων) αλλά 300mg/week για 6-8 εβδομάδες θα σας δώσει μερικά καταπληκτικά αποτελέσματα εάν ελέγξετε τα συμπτώματά σας με προσοχή. Επειδή είναι τόσο ισχυρό ένα καλό PCT πρέπει να περιλάβει 1000iu HCG για 10 ημέρες, 20/mg Nolva κάθε μέρα για 5 εβδομάδες και 50/mg Clomid για 3 εβδομάδες.

 

Μπορεί να είχατε παρατηρήσει ότι αυτοί οι σωροί είναι όλοι πολύ απλοί. Αυτός είναι επειδή για 95% των χρηστών εκεί έξω θα είναι αρκετά περισσότερο από να δει μερικά μεγάλα αποτελέσματα. Εάν αποφασίζετε να ακολουθήσετε οποιων δήποτε από αυτούς τους κύκλους σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τόση ειδοποίηση των προγραμμάτων PCT που πηγαίνουν με την. Η τεμπελιά και η άγνοια δεν είναι καμία δικαιολογία για να καταστρέψουν το σώμα σας.

 

 

Χρόνος μπαρ : 2019-06-28 16:07:30 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hongxi International Pharmaceutical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Bill

Φαξ: 86-13143388183

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)